תכלס, מה אפשר לעשות עם זה
תצא מכאן כשאתה מדבר שוטף את שפת הדיגיטל, מבין איפה השיווק והטכנולוגיה נפגשים, מכיר לעומק את העולם של מנועי חיפוש, רשתות חברתיות, וידאו ויראלי, באנרים, אתרים, דפי נחיתה, ניוזלטרים, תוכן גולשים, מובייל, פרפורמנס ועוד… ואת כל זה תשלב עם שיווק, פרסום, קריאייטיב, קופירייטינג, אסטרטגיה, מיתוג ובקיצור כל מה שמקצוען אמיתי חייב להכיר. שילוב מנצח, שזה המקום הכי מתאים לקבל אותו.
תדע ליישם את כל זה בשטח, לתכנן ולהוביל מהלכי שיווק דיגיטליים מהסוג שכולם מדברים עליו. זה מאתגר ומרתק, זה לא לכל אחד וזה יכניס אותך לתחום שהדרישה למקצוענים בו לא מפסיקה לטפס.
בשביל זה תעבור קורס אינטנסיבי של 12 חודשים, פעמיים בשבוע, בהנחיית אנשי מקצוע מהשורה הראשונה של השיווק, הדיגיטל והקריאייטיב בישראל. אנשים שעובדים בזה ביומיום, שכבר עשו קילומטראז' ויש להם קבלות עד סוף העולם.